Falke  Starup

Falke Starup

De grønne spejdere i Starup

Om os

Vi er en del KFUM-Spejderne i Danmark som er et folkekirkeligt arbejde, hvis formål er at lade børn og unge møde det kristne evangelium og i overensstemmelse med den internationale spejderbevægelses idé at oplære til selvstændighed, medansvar, demokratisk livsholdning og mellemfolkelig forståelse.

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge.

Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

Hvem er vi:

Vi i Falke Starup gruppe er alle vores ledere frivillige og ulønnede.

Vi er ikke-parti-politisk og byder alle velkomne uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion.

Børneattester:

Alle børne- og ungdomsorganisationer kan desværre komme i situationer, hvor nuværende eller tidligere
medlemmer bliver anklaget for seksuelle krænkelser. Hos KFUM-Spejderne arbejder vi åbent og aktivt for
at undgå disse situationer, ved at screene vores frivillige ledere.
Således er det et krav, at alle ledere og medhjælpende medlemmer over 15 år afleverer børneattest fra Det Centrale Kriminalregister.

Hvor meget kontingent:

Her i grupper betaler vi kontingent en gang om året omkring september. For de spejder der er indmeldt

Bæver og op efter er kontingent 700 kr.

Efterskole elever er kontingent 500 kr.

Familiespejd (barn 3-6 år) er kontingent 450 kr. da de ikke mødes så ofte.

Det er mulighed for at dit barn kan starter midt i en periode så er kontingentet følgende:

Måneder Kroner
Januar, februar, og marts 350 kr.
April, maj og juni 175 kr.
Juli, august, september og oktober 700 kr.
November, december 525 kr.

Evt. spørgsmål kan sendes på mail til Gruppeleder Ann- Christin Riis: @: annchristinriis@gmail.com

Kontingentet dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm.

Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring når du er til spejder.

Uniform mv. kan købes i spejderbutikken 55Nord – Nogle gange hænger der brugte uniformer mv. til salg i spejderhytten.

Det specielle sønderjyske spejdertørklæde kan købes ved lederne for 50 kr.